Tijdelijke bestelstop

Ahum ahum
May I have your attention please?
Yes gelukt!
Lees je nog even verder? …

Een tijdelijke bestelstop?! Ja inderdaad, dat lees je goed.

Waarom en hoe lang?

Wel, het zit zo..
Prinsessenboontje zie ik als mijn (uit de hand gelopen) hobby, die ik weliswaar in bijberoep uitoefen.
Ik ben maar al te graag creatief bezig en met veel plezier voorzie ik cadeautjes volgens jullie persoonlijke wensen.
Bij iedere nieuwe bestelling, spring ik een gat in de lucht! Echt waar! Een woordje van dank aan iedereen die ik reeds (meermaals) mocht helpen, is zeker niet misplaatst. HARTELIJK DANK aan jullie allen!!!

Mahaaaar… een dag telt slechts 24u en een week slechts 7 dagen. Bovendien werk ik voltijds en spendeer ik uiteraard graag voldoende tijd met mijn familie en vrienden. Kortom, ik vind de dagen (lees: nachten met een baby+peuter in huis) veel te kort om alles gedaan te krijgen.
Jullie begrijpen dus vast wel, dat ik even een kleine pauze inlas.

Hoe lang precies? Dat valt nog te zien hoe snel de lopende bestellingen afgewerkt raken. Hou er alvast rekening mee dat nieuw geplaatste bestellingen de ganse maand september niet zullen verwerkt worden. Geduld is een schone deugd, zeggen ze toch 😉

Blijf vooral deze website en de sociale media in de gaten houden.
Binnenkort help ik jullie met veel plezier terug verder!
Tot gauw!

Creatieve groetjes,
Silke a.k.a. Prinsessenboontje

Gepubliceerd door

Prinsessenboontje

Bijzondere momenten verdienen unieke geschenkjes. Geboorte - Huwelijk - Verjaardag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s