Van hobby naar …

naar… BIJBEROEP!

Ruim een jaar geleden begon ik deze blog, in eerste instantie om eens te proberen, uit nieuwsgierigheid, om mijn creatieve projectjes niet langer voor mezelf te houden, …
Ik zou wel zien wat er van komt. En kijk, ik ben er nog steeds 🙂

Toegegeven, een echte blogger ben ik misschien (nog) niet, daarvoor schrijf ik te weinig. Maar daarom vind ik het niet minder leuk! Het is tenslotte een bezigheid in mijn vrije tijd, ik wil me niet verplicht voelen om iedere week, iedere dag, iedere maand een bericht te moeten posten. Ik blog wanneer het me uitkomt, wanneer ik me er goed bij voel…

En, vandaag is zo’n dag.
Ik heb namelijk groot nieuws!  Sinds 1 maart ben ik als zelfstandige in bijberoep begonnen. Woehoew!


Iets op mezelf starten zat al langer in m’n hoofd, maar de moed had ik niet.
Toen 2018 startte, wist ik het zeker, dit jaar nog zet ik de stap! Ik heb tenslotte toch al wat mooie projectjes mogen maken en de laatste maanden waren de opdrachten niet langer voor familie en vrienden… Na een gesprek met de boekhouder, was ik overtuigd, er valt niets te verliezen.
Mijn plannen op dit moment zijn nu nog de wereld niet, het is niet dat ik een winkel start…

Maar wat dan wel?

Gewoon … nog steeds … creatief bezig zijn, knutselwerkjes maken, naaiprojectjes, originele cadeautjes samenstellen, lekkere taartjes bakken en af en toe een berichtje posten op de blog..  maar dan “in’t “echt” en toegankelijk voor het “grote publiek” lees: niet alleen vrienden en familie. 

Vanaf nu ziet Prinsessenboontje’s blog er wat anders uit. Een frisse lay-out, nieuwe pagina’s (zie: bijzondere geschenkjes – bijzondere traktatiesbijzonder verpakt) , meer foto’s, meer ideetjes en realisaties…
Je kan nu ook producten en diensten  bestellen. Er is geen webshop, maar wie weet.. komt die er ooit wel.

Bestellingen zijn steeds op maat.  Je ziet dus voornamelijk realisaties en voorbeelden verschijnen. Het cadeautje dat je wenst te bestellen, zal er zo goed als nooit identiek uitzien als het voorbeeld. Dat maakt iedere bestelling uniek!

Laat me gerust weten wat je van de “make-over” vindt. Heb je tips? Vind je iets niet duidelijk? Geef het me door!

Liefs,

Prinsessenboontje

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door

Prinsessenboontje

Bijzondere momenten verdienen unieke geschenkjes. Geboorte - Huwelijk - Verjaardag

Een reactie op “Van hobby naar …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s