Knuffeltje naar ontwerp geboortekaartje

Een tijdje terug had ik een afspraak bij de kapster.
Toen ik binnenkwam zat er een oudere dame in het salon, ik zei vriendelijk dag en plaatste me op de stoel naast haar.

Al snel begon de kapster tegen me te babbelen, we hadden het over koetjes en kalfjes, over het verrassingsreisje die op de planning stond, over de actie voor het goede doel waar ik mee bezig was en over de eerste hobbybeurs waar ik binnenkort mijn werkjes zou tonen. De kapster bekeek tussen het knippen door enkele foto’s van de afgewerkte opdrachten. De vrouw naast me, luisterde met plezier mee en vroeg of ze de foto mocht zien toen we het hadden over de uiltjes die ik maakte voor de geboorte van mijn achterneefje. Ze was onder de indruk zo te zien, toen haar kappersbezoek er bijna op zat  vroeg ze of ik haar die foto van de handgenaaide knuffeltjes nog eens wou tonen.

Voor ik het goed en wel besefte, had ik een nieuwe opdracht gekregen. Mevrouw was recentelijk voor de 3de maal oma geworden. Op het geboortekaartje van haar kleinkind stond een uiltje en ze had nog een cadeautje nodig voor de babyborrel. Of ik ook een uiltje voor haar kleindochter kon maken? Met plezier!

En zo had ik de dag nadien al een afspraak bij haar thuis. Mevrouw toonde me het geboortekaartje van Fien. Toen ik thuis was ging ik aan de slag met het ontwerp. Fien zou een knuffeltje krijgen net zoals op haar geboortekaartje en haar broer en neefje kregen er een kleinere versie van.
Diezelfde week passeerde ik nog eens met een voorbeeld. Perfect, ik mocht dit verder uitwerken!
Na het verrassingreisje (naar Warschau trouwens), ging ik terug aan de slag. De vorm was niet zoals de uiltjes van achterneefje marcel…bovendien wou ik dat de motiefjes precies zoals het kaartje zouden zijn. Alles met de hand naaien, zou moeilijk worden…

Gelukkig heb ik een handige zus die me maar al te graag wou uitleggen hoe een naaimachine werkt. De rest zou ik met haar hulp en de naaimachine afwerken.
Persoonlijk ben ik erg tevreden met het resultaat. Vorige week mocht ik de knuffeltjes gaan afgeven bij mevrouw. Het deed ongelofelijk deugd te merken hoe blij ze was met haar cadeautje! Jippie, missie volbracht.

Wat vinden jullie? Lijken de knuffeltjes op het geboortekaartje van Buromac?

kaartjefienIMG_2552

Gepubliceerd door

Prinsessenboontje

Bijzondere momenten verdienen unieke geschenkjes. Geboorte - Huwelijk - Verjaardag

Een reactie op “Knuffeltje naar ontwerp geboortekaartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s